Det blev sen träning idag. 21:00 kom vi iväg till fotbollsplanen där vi brukar köra och jag var jättetrött. Billy var skittaggad som alltid, men jag var dålig på att motivera så stämningen blev lite långtråkig och seg.
Jag har börjat skriva träningsdagbok på internet där jag planerar alla våra träningar, exakt hur vi ska göra och lägger upp mål – både långsiktiga och kortsiktiga. Det känns jättebra, och jag tror att en träningsdagbok verkligen kommer kunna vara till hjälp.

Har även börjat om helt med platsliggningen. Måste vara mycket mer noggrann med den. Så nu har vi gått tillbaka till basic och övar på stadga med ”hakan i backen” det går väl sådär. Han är väldigt känslig för störning, huvudet flyger upp väldigt lätt och än så länge kan han inte ligga vidare länge alls. Men bara att öva vidare..

Har också börjat jobba allt mer med extern belöning och det funkar skitbra!

Det var lite träningsupdate från oss.
Nu blir det mys och sen sova!