Idag har vi gjort allt möjligt spännande! Först tog vi tåget in till Huvudstaden och svansade runt på Plattan. Billy visade att vi var där genom att kaskadspy över hela Sergels Torg (tror han åt en dålig brödbit som han hittade påväg till tåget) Ingen kunde missa att vi var där i alla fall..

Vad det gäller träning gjorde vi lite olika övningar, mycket fokus och ordförståelse och en inkallning med fotgående efter. Det gick bra med tanke på miljön, utom i slutet då Billy blev för trött och trodde att stå var ligg och att ligg var sitt.

När vi tränat klart kom min bästis Malin och hennes två hundar, vi tog en promenad i kylan genom gamla stan och satte oss på ett fik och drack latte som äkta Stockholmare. Hur trevligt som helst och Billy skötte sig jättebra! Låg på sin filt på cafeet hela tiden och sa inte ett knyst.

Något jag kom på, som var ganska intressant. Är hur mycket min träningsväst betyder för honom. Jag glömde ta av den när vi började gå promenaden, och Billy förstod ingenting, han blev jättefrustrerad och gick och skällde på mig hela tiden. Sedan kom jag på mig, tog av den och lade ner den i väskan. Resten av promenaden skällde han ingenting och var mycket mycket lugnare… intressant hur mycket förväntning det kan ligga i ett klädesplagg!

stan cafe