Ikväll var vi och tränade igen med lite coaching från Modde. Först hade jag tänkt länka och träna platsliggning, men efter en hel helg med press och städning och ommöblering inför försäljning av lägenheten orkade jag bara inte mentalt göra sådant jag tycker är jobbigt.

Så vi började med fria följet med störning. Vi gick mellan 4st nya människor medan de pratade och hade sig. Billy var så himla duktig! Men när en ny människa gick in på planen med lysande gulröda vantar med flaxande tofsar blev det lite för mycket och han släppte helt i en paus och sprang fram och kollade vad sjutton hon hade för nått på händerna. Sedan var han lite störd av vantarna även efter, men löste det bra och hade bara ett blicksläpp en gång. Är riktigt nöjd med hans prestation! Vi måste absolut störningsträna mer med nya och MÅNGA personer samtidigt. Inte bara en träningskompis.

Andra passet körde vi tvåans apport. Det vart ganska många repetitioner och det gjorde mig lite nervös, men han fixade det varje gång. Utom en gång, men det var mitt fel. Tydligen tar jag alltid sats en gång med apporten innan jag kastar, och när jag inte gjorde det blev han förvirrad och tjuvade.

Jag vänder alltid när han är påväg tillbaka efter gripandet, och tar inte apporten ifrån honom med händerna, mestadels för att han har tyckt att det var jobbigt när jag tittade på honom och har släppt apporten och tuggat. Nu sista repetitionen vände jag mig om, gick ett par steg och stannade sedan. Då kom han in i fotposition och satt och höll kvar apporten tills jag sa ”tack”, jättefina gripande, inte tugg någonstans och ett fast grepp. Så bra!

Sista passet länkade vi.. det gick väl typ sådär. Han är kvar hos mig hela tiden och ljudade ingenting, men tydligen blir jag helt annorlunda. Jag upplevs nervös och börjar titta på honom i fria följet(?) vilket gör honom ganska förvirrad. Måste få någon typ av rutin i länkarna och jobba med mig själv att jag ska vara likadan som när vi tränar enskilda moment.. men det är så knepigt!

I helgen ska vi iväg på lydnadshelg från 10-17 både lördag och söndag och det ska bli så roligt att jobba vidare på det här med länkar för instruktör.. för det behöver jag verkligen hjälp med..

Tog inte några bilder ikväll så passar på att ladda upp från vår långpromenad med hela familjen i lördags!