Det är helt okej att deppa en dag eller så när det inte riktigt gått som man tänkt. Men när jag vaknade igår var deppen utbytt till peppen!
NU JÄVLAR!
Började morgonen med att bästa Elisabeth gick in på SBK-tävling och anmälde oss till Bro-Håbos rallytävling 13/4. (Mitt bankkort är spärrat och sista anmälningsdag var igår).

På eftermiddagen åkte vi och tränade rallylydnad för att kolla statusen ordentligt. Jag insåg att Billy är galet övertänd på skyltarna, han taggar järnet bara han ser dem från backluckan i bilen. Vi körde banan ”ett par gånger”, och jag försökte träna fokus, följsamhet, FF och ha riktigt lugna och oheta belöningar. Han gick ändå och ljudade en del och kämpade verkligen hårt för att hålla fokusen uppe (han blir så när han är övertänd). Det gick bättre mot slutet, men jag inser att vila sig i form bara är att glömma. Vi behöver köra en hel del rally med lugna belöningar och få honom att tänka mer följsamhet i banan. Att vi inte alltid går slalom på exakt samma sätt så att han vet hur det går till, och att banorna hela tiden är olika så att han måste hålla koll på mig och inte kan försöka förutse nästa sak innan den händer.

Här är två bilder på finaste Django jag tog förra veckan när vi fick privatträning av Åsa!

2.2 2.3