Det har hänt så mycket under veckan. I måndags var jag på första tillfället på instruktörsutbildningen för SBK, och jag är utan tvekan den yngsta med minst erfarenhet. Men det gör inte så mycket, jag är där för att lära mig, är väldigt engagerad och får nya ideér och tankar hela tiden.

På onsdagen sedan var det dags för rallyskrivarutbildning för Elisabeth. Resan till Uppsala skulle tagit en timme, men eftersom Stockholm är så härligt under rusningstrafik tog det 2 timmar och 40min. Yay! Kom fram i alla fall, kursen var bra upplagd och rolig. Att det fanns nybakade bullar var ju inte heller helt fel! Så imorgon ska jag bakskriva en rallytävling i Södertälje och sedan är det bara att se till att bli godkänd på det och skicka in auktoriseringspapperna.

Sen bestämde även Marianne att vi ska hålla en rallylydnadskurs för nybörjare på Botkyrka Brukshundklubb med start 9/9, ska bli hur kul som helst!

I övrigt har vi inte tränat så mycket faktiskt. Eller vi har tränat på att inte träna. Bara åkt till klubben, suttit där i 30 min och sedan lagt en plats och åkt hem. Jag måste få ner förväntningarna på honom och träna passivitet. Idag fick han ligga en plats på typ 13-15m i 6,5 min. Gick tillbaka och belönade hela tiden och då låg han ju bra. Men det känns som att vi måste få in tiden i kroppen på honom eftersom han blir så himla uttråkad. 1 min utan belöning är typ absolut max vad han klarar. Så jag tänkte väl träna på det sättet.

På söndag ska vi debutera i lydnad, men jag har bestämt att vi ska avstå platsen. Satsar på att ha den säker tills nästa tävling 22/9 istället. Jag vill inte riskera att lägga honom, även om han säkert bara skulle ligga och nosa, vicka på baken och krypa. Man vet aldrig vad som kan hända.

Världens tråkigaste inlägg, men så är väl vår status just nu!

Här kommer en bild på söta Lycka.

_DSC3207