I förrgår blev det bestämt. Valpen som får flytta hem till oss heter Coworker’s Krasch Boom Bang och är den stora, glada tjej jag föll för från första början. Det känns så himla bra och roligt och jag längtar så att jag nästan spricker!

När vi kom till Cari för att hälsa på var hon först fram. Hon klättrade upp i mitt knä som att det var helt självklart och låg sedan där och sov hur länge som helst. När vi var på besök fick jag känslan av att hon var trygg, stabil och lättsam – precis en sådan hund jag behöver i kombination med Billy. När vi kom hem gick veckorna och det kändes som en evighet till dess att Cari hade gjort hälsningstest på alla valparna och de började delas ut. Var så nervös och hade inte kunnat sova typ sedan vi fick reda på att det fanns en liten tikvalp till oss!
Cari skrev en lång beskrivning tillsammans med filmen på hej-testet. Valparna skulle vara ensamma och få hälsa på en ny person samt leka med den. Krasch Boom Bangs hälsningstest var fint, hon sprang fram till människan och lekte med henne utan några större krusiduller. Laddar upp en film längst ner i inlägget om ni vill se!
Jag frågade Cari vilken valp hon trodde skulle passa hos oss, och hon svarade att Krasch Boom Bang nog skulle bli perfekt! Snacka om att jag blev glad.

Så vart det bestämt. Coworker’s Krasch Boom Bang får flytta hem till oss om en vecka <3