Idag är Billy till salu på blocket för 5kr. Allting har bara gått superkasst!
Det hela började med att jag lade ett spår. Pulsade runt i snön och fick värsta träningspasset, trots förkylning och pajat knä.

Hämtade Billy och gick mot fotbollsplanen för att köra lite lydnad medan spåret låg. På vägen dit mötte vi två hundar som stod vid vägen, den ena började skälla lite. Billy blev helt knäpp och gjorde världens utfall mot den! Fick 0 kontakt med honom förren vi passerat och då var det som att det aldrig hade hänt. BLÄ. ”Kaxar” någon annan hund, då är det kört och Billy blir som låst. Vet inte hur jag ska få honom att bryta?

Så var det dags att gå spåret. Det gick bra först, sedan blev det någon sorts oförberedd genväg genom ett buskage där jag såklart fastnade. Tappade spårlinan och fick slåss mot buskarna innan jag kunde komma loss. Sa åt Billy att stanna och vänta, men nä. Ropade på honom, men han sket i mig helt, och skulle absolut gå klart spåret. Markerade apporterna genom att stanna och glo på mig, inse att jag var för långt bort för att han skulle orka vänta, och fortsatte sedan spåret själv utan att lyssna alls. Allting vart ju kaos! När han hittat sista apporten kom han glatt skuttande tillbaka, skitnöjd. Medan jag var så himla irriterad över att han inte lyssnat. Så var det bara att gå hem med världens sämsta träningskänsla.

Så idag är han en billig hund..