Sista dagen på semesterns första vecka!

Vi började med att åka till skogen och träna lite uppletande och spår. Uppletandet gick hur fint som helst. Jag tog ganska långt avstånd, och såg honom inte när han var längst bak i rutan. Ändå gjorde han tre fina skick med snabb fart ut och snabbt in. Vart lite problem vid sista skicket för det kom en bil som körde väldigt långsamt och konstigt och jag såg att Billy tog en liten omväg för att kunna ha lite extra koll på vad de pysslade med. Men sedan hämtade han prylen och kom tillbaka.

Jag hade lagt två spår, relativt raka, väl utsnitslade så att jag kunde se om han bytte. Första spåret gick riktigt bra. Fint tempo, ingen stress i början, nosen i backen och hängde med i spårkärnan så vitt jag förstod.
Andra spåret hade jag försvårat genom att gå tillbaka relativt nära själva spåret. När vi väl skulle gå spåret hade vinden vänt och min tillbakaväg blåste in i spåret, inte riktigt det jag tänkt. Jag märkte att Billy vart störd, och han började även markera alla snitslar med liggmarkeringar.

Till i morgon måste jag hitta ett bättre sätt att markera ut vart vi gått och kanske ta med Josef som störning istället för att jag själv ska gå.

Annars hade vi en supermysig förmiddag i skogen tillsammans!

20150726_3150

20150726_3205 20150726_3211 20150726_3216

Efter spåret åkte vi för att möta upp en äkta Jokkmokk-aussie. Jag håller på att hjälpa Matilda med att fotografera till hennes aussiegalleri och jag hade lyckats luska ut att det fanns en aussie väldigt nära där vi bor. Aussien hette Farfar och var riktigt go!

20150726_3281

 

Resten av dagen har vi bara degat i soffan och sängen framför filmer och serier medan regnet har smattrat mot rutorna. Mysigt!!