Idag packade vi in oss i bilen, hela familjen och åkta till Mariefred för att spåra med Christoffer och Anna. De är så snälla som hjälper mig med Billys spår och ger massor med tips och delar med sig av sin kunskap!

Billy fick tre spår, två spårstarter där jag verkligen trampat upp ordentligt i starten och där jag kunde jobba på våra rutiner och verkligen få till det bra. Han tog dem jättefint (Vi har ju tränat på det sedan sist vi var där) och ett längre spår på nästan 250 meter med två vinklar. Marken var extremt torr och solen gassade och strålade och Christoffer beskrev det som ett väldigt utmanande spår pga förhållandena.
Lite trassel i starten (kan ha att göra med att spårflaggan vart utbyten..) och sedan trassel i en vinkel. Det blåste ganska kraftigt och på kortsidan drog han kanske 20 cm utanför spåret konstant till vänster. Annars spårade han på bra och de tyckte att vi såg redo ut för appellen! Han är väldigt noggrann och taggad på att jobba, tycker verkligen att det är kul!
Nu ska vi fortsätta att lägga en hel del starter, ordentliga spår och några spår med vinklar och olika typer av utmaningar. Måste även börja länga linan och kanske börja lägga in det på sista sträckan när det inte är några vinklar kvar.

Christoffer och Annas hundar spårade också, Pluto fick ett skogsspår och Ulva fick ett ängsspår med många apporter. Efter sista apporten stannar Christoffer och ropar på mig, och jag fick komma och ta över linan och spåra med Ulva! Sjukt cool känsla. Hon är extremt noga, säker och rutinerad och tuffar verkligen fram som ett tåg. Väldigt väldigt coolt!

Efter att vi hade spårat klart åkte vi till Christoffer och Annas sommarstuga, ett helt fantastiskt gamlat soldattorp som verkligen var såå mysigt! Sedan är vi en jättegod lunch som Christoffer lagade. Han jobbar som kock så ni kan ju tänka er hur det smakade… wow!
Eir fick springa runt och busa och upptäcka deras trädgård medan vi fikade och hade nog ganska skoj med Ulvas leksaker. Hon är så himla trygg och nyfiken i alla miljöer hon varit i hittills och älskar verkligen att pussas med alla människor hon möter! Så himla härlig och charmig <3