Legend… wait for it… Dary träning på Botkyrka Burkshundsklubb med bästisarna Carro & Alice (som förresten har skaffat en finfin blogg! http://carroalice.blogg.se )

Vi åkte kommunalt och kom 10 min innan Carro & Alice. Billy var tokglad över att få vara på BBK igen och sprang runt och skrattade jättemycket!

Sedan kom Carro & Alice. Billy hörde på en gång av de var dem som kom för Alice skällde lite. Han vart så glad att han inte visste vad han skulle ta sig till! (jag vart också löjligt glad över att få träffa dem igen, fast dolde det lite proffsigare genom sitta på en bänk och se lite ball ut. Whatup gangsta.)

Vi tränade störning och jag övade lite mer på läxorna från lydnadskursen. Störningen gick sådär för oss (Oh bollocks!) men Alice var jätteduktig.

Fick massa fin kritik efter videon och försökte tänka på det. Ner med händerna och rak i ryggen! Det var pinsamt svårt. Kom hela tiden på mig själv med att händerna hade den där charmiga handväskepoosen och ryggen kröktes som på en hundraårig gubbe. TULE som Saori på utställningsträningen säger. Tuttar Ut och LE!

45 min träning räckte, sedan var hundarna supertrötta.

Innan jag kryper ner bredvid Billy i sängen ska jag bara säga en till finfin sak. Billy åkte buss, tåg och väntade like a boss. Han var coollugn, spanade runt lite, låg och chillade och var SÅ HIMLA DUKTIG! Inte stressad en ända gång, pep inte ens till! Matte blev så stolt att hon rös!

(Märkte ni att jag har lagt till med häftiga engelska uttryck idag? Jag är nästan imponerad själv! Time to hit the sack homies, peace out!)