Först snabb update om Billy:

Han tycker otrooooligt synd om sig själv, och tycker till och med att matte ska bära upp honom i sängen när hon är i närheten, för han är ju så ynklig så han kan inte hoppa upp själv. (Men när matte inte är i närheten då går det bra att hoppa upp!)
Operationen ska inte ha gett några men eftersom den gick så bra, och just nu ska vi bara vila tills stygnen tas bort om två veckor.
Tyvärr visade det sig att Billy inte tålde den smärtlindrande medicinen, utan har mått jättedåligt sedan igår eftermiddag, det har runnit både fram och bak i snart ett dygn, och han är helt slutkörd. Därför bestämde jag mig för att stanna hemma från skolan med honom idag.

Jag tänkte även passa på att tala om att hela bloggen snart kommer flytta till en helt egen domän! (elinselin.se var egentligen skapad för jobb) så Billys blogg kommer innom några dagar flytta till www.aktivaussie.se just nu finns det ingenting där, men om ni har länkat till mig får ni väldigt gärna byta länken, jag hoppas att bloggen kommer ligga där redan i eftermiddag.

Det var allt för nu!